ict

Iz LG-a stigao i hibridni sat – Watch W7


LG je u Seoulu pored mobitela s pet kamera predstavio i hibridni ručni sat – Watch W7, spoj analognog i pametnog sata.

LG je na događaju u Seoulu predstavio nove uređaje – pametni mobitel V40 ThinQ i hibridni ručni sat Watch W7, spoj analognog sata s modernim pametnim funkcijama.

Sat ima 1,2-inčni LCD zaslon koji je povezan sa staklom i na taj način je osjetljiv na dodir. Razlučivost zaslona je 360 x 360 točaka, a nalazi se ispod standardnih kazaljki za prikaz točnog vremena. Watch W7 temelji se na Snapdragon Wear 2100 platformi, ima 768 MB RAM-a i 4 GB interne memorije.

Od tehnologija podržava Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth (4.2 BLE). Također tu je podrška za štopericu, tajmer, kompas, barometar i altimetar. Sat nema podršku za NFC, GPS, LTE i skener otkucaja srca što bi se očekivalo da sat s kraja 2018. ima. No to je s razlogom tako – jednostavno nema mjesta za navedeni hardver jer potrebno mjesto zauzima mehanizam analognog sata.

Kapacitet baterije je 240 mAh što je dovoljno za do dva dana neprekidnog rada kada su sve pametne funkcije uključene. Kada se baterija previše istroši, sat se automatski prebacuje u mod gdje prikazuje samo vrijeme, to će vam osigurati dodatna dva dana korištenja. Isključivanjem svih pametnih funkcija, odnosno prebacivanjem sata u takozvani just watch mode bateriju sata je potrebno puniti samo jednom u 100 dana.

Zahvaljujući LCD zaslonu LG navodi kako će svaki korisnik moći prilagoditi izgled sata prema sebi, kako kažu na 1.000 različitih načina. Okvir sata je od nehrđajućeg čelika, otporan je na vodu i prašinu (IP68). Dimenzije sata su 44,5 x 44,5 x 12,9 milimetara, a težina 79,5 grama. Narukvice su standardne širine 22 milimetara pa ih možete mijenjati prema želji. Otporan je na vodu i prašinu što vam proizvođač jamči certifikatom IP68.

Oglasi

Kategorije:ict