ict

Novi Huawei Watch GT


Istovremeno s novim Mate 20 modelima, Huawei je predstavio i novi pametni sat

                      

Huawei radi elegantne pametne satove, koji su do sada koristili Android OS-u. Novi Huawei Watch GT ima vlastiti operativni sustav i hardver koji mu omogućava čak dva tjedna autonomije. Izrada i materijali su premium, baš kao i dizajn.

 

Nehrđajući čelik, keramički rubovi i dijamantna prevlaka – tako se rade luksuzni mehanički satovi, ali i novi Huawei Watch GT. Lijepo je vidjeti da su pametni satovi nakon dizajna (sad su manje više svi okrugli, kako i treba biti) poradili i na kvaliteti izrade i materijala.

 

HUAWEI WATCH GT koristi inovativni algoritam koji mu omogućuje racionalnu uštedu baterije, a sat se dinamički prebacuje između modeova koji su namijenjeni ili boljim performansama, ili većoj efikasnosti, ovisno o korisnikovoj aktivnosti kako bi baterija trajala duže. Ovo omogućava autonomiju baterije od čak dva tjedna uz kontinuirano korištenje.

 

 

Osim poboljšanih performansi i novih funkcionalnosti, HUAWEI WATCH GT također krasi jedinstveni dizajn. Uz 1,39 inčni AMOLED ekran rezolucije 454×254 sve će informacije na zapešću biti potpuno jasne i vidljive. Kućište pametnog sata kombinira dvostruki crown dizajn s nehrđajućim čelikom te keramičkim rubovima, a tu je još i dijamantno karbonatni premaz (DLC) kako bi se osigurala dugotrajnost uređaja. Kućište veličine 10,6 mm kompatibilno je s dva remena – dvobojnim silikonskim ili elegantnim kožnim kako bi se korisnicima omogućila prilagodba ovog uređaja za svaku priliku.

Snažne nove funkcionalnosti

Kao dodatak dugotrajnoj bateriji, HUAWEI WATCH GT donosi i brojne druge mogućnosti koje su najnaprednije na tržištu. Može istovremeno kombinirati GPS, GLONASS i GALILEO – tri najzastupljenija satelitska sustava koja poboljšavaju opciju lokacije korisnika.

Algoritam za praćenje potom optimizira podatke kako bi postigao precizno određivanje pozicije čak i u područjima s brojnim različitim signalima.

 

TruSeen™ 3.0 tehnologija praćenja otkucaja srca prati korisnikove otkucaje prilikom aktivnosti, ali i odmora.

Kombinirajući inovativni PPG optički dizajn hardvera s AI algoritmima, ovo rješenje može pratiti otkucaje srca korisnika u stvarnom vremenu s velikom preciznošću.

U Sport načinu rada, pametni sat može se namjestiti tako da obaviještava korisnike o potrebnoj

prilagodbi intenziteta vježbanja na temelju unaprijed definiranih otkucaja srca.

U Rest načinu rada, pametni sat automatski prati i bilježi otkucaje srca dok se korisnici odmaraju.

Oglasi

Kategorije:ict