vijesti

Xiaomi Mijia Roborock S50


 

Automatizirani roboti čistači su u posljednjih nekoliko godina postali vrlo popularni. Cijena im je postala vrlo pristupačna svima, a oni će bez pogovora i bilo kakvih primjedbi odraditi sav onaj prljavi posao koji vi ne volite. Xiaomi Mijia Roborock S50 je multifunkcijski uređaj.

Prašina, prljavština, dlake i mrvice na podu su ono što nitko ne voli, a Xiaomi Mijia Roborock S50 robot čistač uživa u takvoj atmosferi i očistit će je u trenu. Ono što je najbolje, ovaj će to robot čistač obaviti posao i dok vi niste kod kuće, a kako se spaja na Wi-Fi možete ga pokrenuti i daljinski preko posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu.

Osim suhog čišćenja sposoban je odraditi i mokro čišćenje, za što je ugrađen poseban vodeni tank. Isto tako, ugrađeno je čak 13 senzora koji će prepoznati sve prepreke, a možete ga i programirati na različite načine čišćenja ovisno o veličini prostorije koje čisti. Treba reći i kako čisti na različitim površinama kao što je laminat, pločice, tepih i sve druge površine koje imate u vašem domu.

Snaga ugrađenog usisavača je 2000Pa, a ugrađena je i baterija od 5200 mAh (58 Watta), a kada se baterija isprazni automatski će doći do stanice za punjenje, napuniti je i nastaviti čišćenje. Inače je dimenzija 35 x 35 x 9,6 centimetara, težak je 3,5 kilograma.

Xiaomi Mijia Roborock S50 multifunkcijski robot može se pronaći po cijeni oko 800KM.

Oglasi

Kategorije:vijesti