osiguranje

CENTRALKO – Vaš prijatelj


 

CENTRALKO-Vaš prijatelj

Ja sam CENTRALKO – Vaš prijatelj u osiguranju. Bilo da ste moj osiguranik ili osiguranik neke druge osiguravajuće kuće, slobodno se obratite za sve što Vas zanima, od pomoći sam 24 sata dnevno. Ja sam jako poznat lik, otkriti ću Vam kako sam to postao, te šta sam s tim dobio ja, a i šta ste s tim dobili vi.

Ja sam CENTRALKO

Imam prirodni talent, koji sam usavršavao, a to je pomoći ljudima kako da se osiguraju od svake moguće nezgode u životu, koja je nažalost neizbježan detalj našeg života. Novac sam zaradio, nisam ga trošio, nego sam ga štedio, da bi bio što sigurniji ako se desi štetni, nezgodni, osiguravateljski slučaj. Slijedite me kroz moj život, moje aktivnosti i brzo ćete uvidjeti da ste za svoj novac dobili najbolju moguću zaštitu. Povjerite mi se, recite mi svoje želje, ja sam tu da ih ispunim, ako budete zadovoljni, nagradite me, ako ne budete zadovoljni, svugdje u javnosti me prokažite.

Šta su s CENTRALKOM dobili osiguranici?

Svjesni činjenice da se osiguranici vežu uz osiguravajuću kuću na razne načine, jesu li putnici pa koriste police punog osiguranja, jesu li poduzetnici pa štite svoje ljude, dobra imovinu ili bilo na koji drugi način. No, nažalost, nezgode koje nam se događaju u životu su neizbježne, u tom slučaju se već javlja i emocionalna povezanost s CENTRALKOM, jer u slučajevima kad je teško, mnogi prijatelji okreću leđa i zanemaruju naše probleme. CENTRALKO se pokazao kao pravi prijatelj u nevolji i otvorio liniju koja osigurava dostupnost klijentima u vezi osiguranja svim klijentima, bez obzira jesu li osiguranici Central osiguranja d.d. ili neke druge osiguravajuće kuće i to 00-24 na tel: 063 007 001 i 061 007 001.

Central osiguranje d.d.

Brzo širenje brenda Central osiguranje d.d. podrazumijeva da ovaj brend već ima vlastiti život i osobnost i da će već postojeći i potencijalni klijenti, ako su emocije koje ga okružuju dovoljno snažne, bez oklijevanje prihvatiti njegove funkcionalne karakteristike. Rasprostranjenost brenda ove osiguravajuće kuće izravna je posljedica prepoznavanja brenda kao stvarnog kapitala društva. To u prijevodu znači, da mijenjamo svoje polazište u vezi pristupa klijentu, jer smo dovoljno narasli da mu se možemo predstaviti na drugi način, odnosno, imaginarnim likom pod nazivom CENTRALKO, koji nam čini usluge ove osiguravajuće kuće vizualno dostupnijim, prepoznatljivijim i u konačnici različitijim od drugih.

 

Sponzorirani članak

Oglasi

Kategorije:osiguranje